Kampanje koje mijenjaju igru

Pokrenite revoluciju u svom poslovanju. Vaš put počinje ovdje.

10 godina iskustva

više od 200 klijenata

Neki od partnera koji su nam dali povjerenje

Od lansiranja do dominacije na tržištu.

Istražujemo

tržišne trendove, konkurenciju i ciljanu publiku

Kreiramo

atraktivni sadržaj za bolju online vidljivost i prepoznatljivost brenda

Komuniciramo

jasno i efikasno s vašom ciljanom publikom

Postižemo rezultate

kroz učinkovito tržišno pozicioniranje i angažman kupaca

Na koji način to postižemo?

Spajamo kreativnost i analitičnost, pretvarajući vaš brand u moćnog igrača na tržištu. Razvijamo personalizirane pristupe koji osiguravaju da vaša poruka stigne do pravih ljudi, u pravo vrijeme, na pravi način.

"U našem pristupu kreiranju strategija, inovativnost i preciznost idu ruku pod ruku. Fokusirani smo na razvijanje strategija koje ne samo da izdvajaju naše klijente iz mase, već postavljaju temelje za održiv rast i ostvarivanje mjerljivih rezultata.“

Nikola Budiša, direktor LM Komunikacija

01

Istraživanje i planiranje

Ova faza obuhvaća dubinsku analizu tržišta i identifikaciju ciljne publike. Tim specijaliziran za istraživanje koristi razne alate i metode za prikupljanje podataka o tržištu, konkurenciji i potrebama potrošača. Identifikacijaciljne publike uključuje segmentaciju tržišta i razumijevanje preferencija, ponašanja i potreba vaše idealne publike. Na osnovu ove analize, razvijaju se ciljevi kampanje i definiraju kriteriji uspjeha

 
02

Strategija i dizajn

Nakon istraživačke faze, slijedi kreiranje detaljnih strategija koje obuhvaćaju sve aspekte digitalne prisutnosti – od dizajna i razvoja web stranice do planiranja sadržaja i kanala komunikacije. U ovoj fazi se također određuju ključne poruke i ton komunikacije koji će rezonirati s ciljnom publikom. Dizajn i razvoj web stranice fokusirani su na stvaranje intuitivne, atraktivne i funkcionalne online prisutnosti koja će služiti kao temelj za sve daljnje digitalne aktivnosti.

 
03

Proizvodnja sadržaja i komunikacija

S ciljem privlačenja i zadržavanja pažnje ciljane publike, proizvodi se atraktivan i relevantan sadržaj. Ova faza uključuje kreiranje web sadržaja, fotografija, video materijala, PR članaka, blogova, infografika i newslettera. Istovremeno, započinje i komunikacija putem svih odabranih kanala, uključujući društvene mreže, tradicionalne medije i digital out-of-home (DOOH) oglašavanje, kako bi se osigurala široka vidljivost.

 
04

Oglašavanje i mediji

Digitalno oglašavanje i koordinacija s medijima ključni su za povećanje dosega i angažmana. U ovoj fazi se planira i provodi plaćeno oglašavanje na društvenim mrežama, pretraživačima i drugim platformama. Također, odvija se zakup oglasnog prostora i uspostavljanje partnerskog odnosa s medijima. Strateško pozicioniranje i ciljanje osiguravaju da vaša poruka dopre do prave publike u pravo vrijeme.

 
05

Analiza, optimizacija i savjetovanje

Nakon implementacije, slijedi kontinuirana analiza i optimizacija kampanja. Koristeći alate za praćenje i analizu, evaluiraju se performanse kampanja i prilagođavaju strategije u realnom vremenu za maksimalnu učinkovitost. Poslovno savjetovanje igra važnu ulogu u interpretaciji podataka i predlaganju poboljšanja. Cilj ove faze je osigurati da kampanje kontinuirano napreduju i generiraju željene rezultate.

 

Primjeri rješenja

 
“Naš Centar energetske efikasnosti koristi svaku priliku za rast i razvoj, a ja sam ponovno miran i siguran u put kojim smo krenuli.”

Aleksandar Markov, direktor Centra energetske efikasnosti

Zelena revolucija: Poticanje prodaje kroz osvještavanje o obnovljivim izvorima energije (Centar energetske efikasnosti)

Kroz produkciju dokumentarno-zabavnog serijala, omogućili smo Tehničkoj školi Karlovac da vizualno predstavi svoje inovativne programe i privuče učenike u dinamičan svijet elektrotehnike, strojarstva i računalstva.

Nova era obrazovanja u Sisku: Priča o uspjehu Regionalnog centra kompetentnosti (Tehnička škola Sisak)

Kroz video edukacije, unaprijedili su obuku i standardizirali protokole, što je rezultiralo bržim uključivanjem novih članova tima, manjim brojem pritužbi gostiju i jačom kohezijom unutar kolektiva.

"Iako je cijeli projekt dobro osmišljen i pažljivo planiran, bila je neophodna pomoć stručnjaka za promociju i vidljivost kako bi projekt zaživio u punom smislu.”

Davor Malović, ravnatelj Tehničke škole Sisak na početku suradnje

Kako funkcioniramo u 6 jednostavnih koraka
Od početne koncepcije do analize rezultata, naš timstručnjaka koristi najnovije trendove i tehnologije kako bi vaša poruka jasno odjeknula na tržištu.

Korak #1

Održavamo početni sastanak za detaljno razumijevanje vaših ciljeva i izazova.

Korak #2

Provodimo sveobuhvatnu analizu tržišta kako bismo identificirali ciljnu publiku i prilike.

Korak #3

Razvijamo personaliziranu marketinšku strategiju koja odražava vašu viziju i ciljeve.

Korak #4

Dizajniramo i implementiramo privlačan sadržaj koji komunicira vašu poruku i angažiranja vašu ciljanu publiku.

Korak #5

Upravljamo i optimiziramo vaše kampanje u realnom vremenu za maksimalnu efikasnost i vidljivost.

Korak #6

Mjerimo i analiziramo učinak svih aktivnosti te pružamo detaljan izvještaj o rezultatima i preporuke za buduće aktivnosti.

Tražite li novi uput do uspjeha? Javite nam se!

 Nazovi na: +385 91 156 6037

 Radno vrijeme: 8:00 do 16:00 (Pon-Pet)

 Email: info@lmkomunikacije.com