Vaš brend može zasjati.

Otključajte puni potencijal vašeg brenda. Počnimo danas.

10 godina iskustva

više od 200 klijenata

Neki od partnera koji su nam dali povjerenje
"Naša filozofija brendiranja se ne boji izazvati status quo. Vjerujemo da svaki brand ima pravo na svoj jedinstveni glas, a naša misija je razotkriti ga - bez kompromisa. Kroz prizmu kreativnosti i inovacije, redefiniramo granice mogućeg, pritom inzistirajući na autentičnosti i originalnosti. Naši koncepti su odvažni, strategije beskompromisne, a realizacija neumoljiva. Ako ste spremni za brand koji ne samo da se ističe, nego i izaziva, dobrodošli ste. Vaš uspjeh nije samo naš cilj; to je naša deklaracija rata protiv prosječnosti."

Magdalena Jaklin, COO u LM Komunikacijama

Na koji način to postižemo?

1Detaljna analiza tržišta:
Na početku temeljito istražujemo vaše ciljano tržište i konkurenciju kako bi se identificirale prilike i izazovi. Analiziramo trendove, potrošačke navike i tržišne prilike da bismo osigurali da vaš brend cilja na prave segmente.
2Kreiranje strategije branda:
Razvijamo sveobuhvatnu strategiju koja definira vaš položaj na tržištu i kako komunicirati vaše ključne vrijednosti ciljanoj publici. Strategija uključuje definiranje vaše misije, vizije i ključnih poruka.
3Razvoj i dizajn:
Fokusiramo se na kreiranje atraktivnih vizuala i grafičkih elemenata koji su usko povezani s definiranom strategijom i ciljevima. Naš cilj je razviti vizualne materijale koji ne samo da privlače pažnju vaše ciljane publike, već i jasno komuniciraju ključne poruke vašeg branda, ojačavajući njegovu prisutnost i utjecaj na tržištu.
4Promocija i angažman:
Implementiramo strategije promocije kako bismo povećali svijest o vašem brendu i angažirali vašu ciljanu publiku. Ova faza je ključna za uspostavu snažne veze s potrošačima i poticanje lojalnosti.
5Analiza i optimizacija:
Redovito pratimo učinkovitost svih aktivnosti povezanih s brendiranjem, koristeći podatke i povratne informacije za prilagodbu i optimizaciju strategija. Cilj je kontinuirano poboljšanje kako bi se osiguralo da vaš brand ostane relevantan i konkurentan na tržištu.

Primjeri rješenja

 
"U suradnji s LM Komunikacijama na projektu KLIK Pula, usmjerili smo se na unapređenje i promociju naših obrazovnih programa. Zahvaljujući angažmanu tima LM Komunikacija, ostvarili smo veću vidljivost naših programa i poboljšali kvalitetu obrazovanja koje nudimo. Ovo partnerstvo doprinijelo je jačanju našeg položaja kao vodeće škole u ovom području, omogućavajući nam da nastavimo pružati izvrsnost u obrazovanju našim učenicima.",

Orhideja Petković, ravnateljica Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula

Unaprjeđenje kvalitete turizma i ugostiteljstva

Kroz projekt KLIK Pula, uspješno smo pozicionirali Školu za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula kao regionalnog lidera u inovativnom obrazovanju u području turizma i ugostiteljstva, povećavajući njezinu vidljivost i atraktivnost među budućim
srednjoškolcima i industrijskim partnerima.

Priča o uspjehu u strukovnom obrazovanju

Našim pristupom, Srednja škola "Arboretum Opeka" uspjela je istaknuti se kao inovativni centar za strukovno obrazovanje, privučeći veći broj učenika i pozitivno utječući na promjenu javne percepcije o važnosti i atraktivnosti strukovnih programa.

"Suradnjom s LM Komunikacijama, škola je dobila novi sjaj i ljudi nas sada vide u potpuno novom svjetlu. Promjena u načinu kako se gleda na strukovno obrazovanje osjeti se kroz veći broj novoupisanih učenika i općenito veći interes za programe koje škola nudi."

Dragan Brkić, ravnatelj Srednje škole Arboretum Opeka

Kako funkcioniramo u 6 jednostavnih koraka
Na početku vi dajete smjer, a mi se bavimo svime što slijedi.

Korak #1

Održavamo početni sastanak za detaljno razumijevanje vaših ciljeva i izazova.

Korak #2

Provodimo sveobuhvatnu analizu tržišta kako bismo identificirali ciljnu publiku i prilike.

Korak #3

Razvijamo personaliziranu marketinšku strategiju koja odražava vašu viziju i ciljeve.

Korak #4

Dizajniramo i implementiramo privlačan sadržaj koji komunicira vašu poruku i angažiranja vašu ciljanu publiku.

Korak #5

Upravljamo i optimiziramo vaše kampanje u realnom vremenu za maksimalnu efikasnost i vidljivost.

Korak #6

Mjerimo i analiziramo učinak svih aktivnosti te pružamo detaljan izvještaj o rezultatima i preporuke za buduće aktivnosti.

Želite li svoj brend podići na višu razinu? Možemo vam pomoći!

 Nazovi na: +385 91 156 6037

 Radno vrijeme: 8:00 do 16:00 (Pon-Pet)

 Email: info@lmkomunikacije.com