Unaprjeđenje kvalitete turizma i ugostiteljstva

Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu, Pula

"U suradnji s LM Komunikacijama na projektu "KLIK Pula", usmjerili smo se na unapređenje i promociju naših obrazovnih programa. Zahvaljujući angažmanu tima LM Komunikacija, ostvarili smo veću vidljivost naših programa i poboljšali kvalitetu obrazovanja koje nudimo. Ovo partnerstvo doprinijelo je jačanju našeg položaja kao vodeće škole u ovom području, omogućavajući nam da nastavimo pružati izvrsnost u obrazovanju našim učenicima."

Orhideja Petković, ravnateljica Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu, Pula

Profil klijenta

Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula dugi niz godina obrazuje mlade naraštaje koji svoje karijere žele graditi u sektoru turizma i ugostiteljstva. Prateći promjene trendova, škola je, uz suradnju s LM Komunikacijama i kroz projekt KLIK Pula, modernizirala svoje programe i pristupe poučavanju, potvrđujući svoju ulogu kao regionalnog lidera u obrazovanju za sektor hotelijerstva i ugostiteljstva.

Industrija: obrazovanje u turizmu i ugostiteljstvu

Broj zaposlenih: 70+, broj učenika: 560+, broj razrednih odjela: 28

Regija djelovanja: Istra, Hrvatska

Izazov: zastarjeli obrazovni programi, nedovoljno regionalno pozicioniranje, nepovezanost s ostalim sektorima

Tri ključna benefita koja smo postigli za klijenta

"Zahvaljujući suradnji s LM Komunikacijama, naša škola sada efikasnije upravlja kadrovima i pruža izvrsnost u svakom aspektu usluge."

Orhideja Petković, ravnateljica Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu, Pula

Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula  kao glavni obrazovni centar u vodećoj turističkoj regiji, nastojala je postići dodatni napredak kroz usavršavanje i osposobljavanje ljudskih potencijala sukladno potrebama tržišta rada te promociju upisa zanimanja iz turističko-ugostiteljskog sektora.  Stoga je pokrenut projekt KLIK PULA s ciljem da postane model inovativnog obrazovnog pristupa na području Istre, koji bi mogao služiti kao uzor za cijelu državu. U suradnji s LM Komunikacijama, uspjeli su napraviti iskorak razvojem strategija obrazovanja,  usavršavanja i osposobljavanja ljudskih potencijala izvrsne kvalitete.

3 glavna izazova:

"Naša škola teško prati korak s tehnološkim napretkom i sve dinamičnijim zahtjevima tržišta, zbog čega intenzivno radimo na stvaranju programa koji će naše učenike pretvoriti u predvodnike promjena u turističkoj i ugostiteljskoj industriji.",

Orhideja Petković, ravnateljica škole na početku suradnje

Što škola kaže o svom iskustvu?

"Nakon rada s LM Komunikacijama, doživjeli smo porast interesa učenika za upisom te smo uspostavili čvršće veze s partnerima u turizmu i ugostiteljstvu."

Koji su vaši sljedeći koraci?

Uz pomoć stručnjaka iz područja sektora obrazovanja, ugostiteljstva i turizma te uz podršku stučnog tima iz agencije nastojat ćemo i dalje usklađivati metode obrazovanja i rada s aktualnim trendovima u industriji s trenutnim stanjem na tržištu rada.

Orhideja Petković, ravnateljica Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu, Pula

Koraci:

Korak 1
Korak 2
Korak 3

Dijelite li slične izazove kao i Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu? Možemo vam pomoći!

 Nazovi na: +385 91 156 6037

 Radno vrijeme: 8:00 do 16:00 (Pon-Pet)

 Email: info@lmkomunikacije.com