Nova era obrazovanja u Sisku: Priča o uspjehu Tehničke škole Sisak

Regionalni centar kompetentnosti Tehnička škola Sisak

Profil klijenta

Projekt uspostave Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Sisak za cilj je imao osigurati infrastrukturu za obrazovanje u području elektrotehnike i računalstva te osuvremenjivanje kurikuluma i nastavnih programa za srednjoškolce i cjeloživotnog učenja za odrasle. U suradnji s LM Komunikacijama škola je postigla veću vidljivost i reputaciju u obrazovnom sektoru, što ih je pozicioniralo na vodeću poziciju kad je u pitanju obrazovanje u području elektrotehnike i računalstva.

Industrija: obrazovanje

Regija djelovanja: Sisačko-moslavačka županija

Izazov: nedovoljan interes za upis u Tehničku školu Sisak

"Iako je cijeli projekt dobro osmišljen i pažljivo planiran, bila je neophodna pomoć stručnjaka za promociju i vidljivost kako bi projekt zaživio u punom smislu.”

Davor Malović, ravnatelj Tehničke škole Sisak na početku suradnje

Tri ključna benefita koja smo postigli za klijenta

Inicijativa za razvoj Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Sisak bila je usmjerena na stvaranje osnovnih preduvjeta za visokokvalitetno obrazovanje u područjima elektrotehnike i informatike. Kroz ovaj projekt, škola je ne samo modernizirala postojeće kurikulume i nastavne planove za učenike srednjih škola i programe za kontinuirano obrazovanje odraslih, već je također razvila inovativne nastavne materijale kako bi dodatno obogatila svoju edukacijsku ponudu.

Partnerstvom s LM Komunikacijama, Tehnička škola Sisak uspjela je znatno poboljšati svoju prepoznatljivost i stekla je ugled kao predvodnik u obrazovanju unutar svojeg sektora. Osim toga, škola je postavila novi standard postajući prva institucija u Hrvatskoj koja nudi upis u program za obrazovanje budućih tehničara za razvoj video igara, čime dodatno potvrđuje svoju predanost inovacijama i pružanju obrazovanja koje odgovara potrebama suvremenog tržišta rada.

“Uz podršku stručnog tima i kroz planirane marketinške kampanje, naš Regionalni centar sada se ističe prepoznatljivim vizualnim identitetom te je zauzeo mjesto lidera u svojoj domeni.”

Davor Malović, ravnatelj Tehničke škole Sisak

Tri glavna izazova

"Zahvaljujući uspješno provedenim kampanjama u suradnji s LM Komunikacijama, Tehnička škola Sisak postigla je izvanredne rezultate, postavši regionalni lider u obrazovanju iz elektrotehnike i računalstva. Ovo nas je postavilo na čelo inovacija, posebno s uvođenjem smjera 'Tehničar za razvoj video igara', što potvrđuje našu predanost izvrsnosti i inovacijama."

Davor Malović, ravnatelj Tehničke škole Sisak na kraju suradnje

Što Tehnička škola Sisak kaže o svom iskustvu?

"Zahvaljujući inovativnom pristupu, uspjeli smo modernizirati naš obrazovni proces i time se etablirali kao regionalni lider u obrazovanju iz elektrotehnike i računalstva. Uspostavili smo idealne uvjete za provođenje edukacija i uspješno privukli korisnike kroz ciljane marketinške strategije."

Koji su vaši sljedeći koraci?

“S jakom motivacijom za napretkom i podrškom stručnog tima, nastojat ćemo još više poboljšati obrazovne standarde i rad škole, prateći trendove i trenutno stanje na tržištu.”

Davor Malović, ravnatelj Tehničke škole Sisak

Koraci:

Korak 1
Korak 2
Korak 3
Korak 4
Korak 5

Dijelite li slične izazove kao i Tehnička škola Sisak? Možemo vam pomoći!

 Nazovi na: +385 91 156 6037

 Radno vrijeme: 8:00 do 16:00 (Pon-Pet)

 Email: info@lmkomunikacije.com