Proslava 10. godišnjice Galerije Sjever i adventska događanja

Galerija Sjever - najveći trgovački centar u Međimurju

"Desetljeće uspješnog rada Galerije Sjever obilježili smo nizom adventskih događanja koji su ljudima pružili radost i toplinu blagdana. Zahvaljujući kreativnim rješenjima LM Komunikacija, proslava je premašila sva naša očekivanja, a posjetitelji su mogli doživjeti čaroliju na jedinstven način."

Maja Đurkin Međimurec, voditeljica trgovačkog centra Galerija Sjever

Profil klijenta

Galerija Sjever je trgovački centar koji posjetiteljima nudi širok asortiman trgovina i usluga, od supermarketa do specijaliziranih trgovina. Izrazivši želju za obogaćivanjem blagdanskog duha i društvenog angažmana, obratili su se LM Komunikacijama za osmišljavanje i organizaciju adventskih događanja i proslave 10. godišnjice Centra.

Industrija: trgovina

Regija djelovanja: sjeverna Hrvatska

Izazov: organizacija, provedba i promocija adventskih događanja i proslave godišnjice Galerije Sjever

Tri ključna benefita koja smo postigli za klijenta

"S obzirom na prethodna iskustva s LM Komunikacijama, nije bilo sumnje kome ćemo se obratiti kada smo počeli planirati proslavu 10. godišnjice i adventska događanja.

Bilo je puno kampanja na kojima smo zajedno radili, nešto većih, nešto manjih, ali za sve mogu reći da su bile zaista profesionalno odrađene; svi su bili posvećeni projektu i operativnim zadacima. Teško mi je izdvojiti jednu, svaka od kampanja je imala svoj cilj i zadatak i definitivno mogu reći da smo ih ispunili sve.”

Voditeljica trgovačkog centra na početku suradnje

Galerija Sjever je moderni trgovački centar koji svojim posjetiteljima pruža raznovrsnost kroz bogatu ponudu supermarketa i specijaliziranih prodavaonica, postajući ključno mjesto za kupnju i druženje. 

Nakon niza uspješnih suradnji, Galerija Sjever je odlučila dva ključna događaja – proslavu svog desetogodišnjeg jubileja i adventski program tijekom prosinca prepustiti u ruke LM Komunikacija, svog višegodišnjeg partnera.

3 glavna izazova:

“Tu je bila jako velika priprema u pitanju. Sudjelovao je veliki tim, a tim LM Komunikacija je definitivno bio spreman na sve izazove koji su bili postavljeni pred njih. To je bio veliki zadatak pogotovo zato što je to mladi tim, ali tim koji se definitivno pokazao kao partner na kojeg zasigurno možete računati.”

Voditeljica trgovačkog centra danas

Što Galerija Sjever kaže o svom iskustvu?

"Teško je u nekoliko riječi sažeti sve što je obilježilo našu suradnju, ali mogu reći da je kreativnost igrala ključnu ulogu. Izazov je bio uskladiti tu kreativnost s financijskim i vremenskim ograničenjima te prilagoditi naše ideje onome što smo mogli realizirati u danom trenutku. Kreativnost nikada nije bila upitna, a sve ostale aspekte suradnje odradili smo maksimalno profesionalno!"

Koji su vaši sljedeći koraci?

"Očekujemo još jednu uspješnu priču s LM Komunikacijama, jer znamo da se na njih uvijek možemo osloniti."

Maja Đurkin Međimurec, voditeljica trgovačkog centra Galerija Sjever

Koraci:

Korak 1
Korak 2
Korak 3
Korak 4

Dijelite li slične izazove kao i Galerija Sjever? Možemo vam pomoći!

 Nazovi na: +385 91 156 6037

 Radno vrijeme: 8:00 do 16:00 (Pon-Pet)

 Email: info@lmkomunikacije.com