Kreativne HR kampanje za HAIX

HAIX - svjetski lider za proizvodnju obuće u Hrvatskoj

Profil klijenta

Specijalizirana za proizvodnju kvalitetne obuće, tvrtka HAIX zapošljava preko 1300 ljudi u Hrvatskoj i Njemačkoj, gdje se fokus na kvaliteti i stručnosti zaposlenika izravno odražava na uspjeh proizvoda. LM Komunikacije odradile su više HR kampanja za HAIX, ciljano privlačeći i motivirajući potencijalne kandidate na prijavu za zaposlenje u HAIX-u.

Industrija: proizvodnja specijalizirane obuće

Broj zaposlenih: 1300+

Regija djelovanja: sjeverozapadna Hrvatska, Njemačka

Izazov: privlačenje novih djelatnika, zadržavanje postojećeg kvalitetnog kadra

“Svi naši napori napokon su urodili plodom! Unatoč promjenama na tržištu rada zadržali smo kvalitetne radnike i privukli nove, koji će dodatno ojačati naš tim u HAIX-u.”

Romina Dežić, voditeljica ljudskih resursa u Haixu

Tri ključna benefita koja smo postigli za klijenta

Uz sveobuhvatne obaveze upravljanja već postojećim timom i održavanjem visokih standarda rada unutar tvrtke koja zapošljava oko 1300 ljudi, odjel ljudskih resursa HAIX-a se nije uspio u potpunosti i kreativno posvetiti razvoju HR kampanja koje bi učinkovito privukle nove zaposlenike, ključne za daljnji rast i razvoj HAIX-a.

Kroz godine uspješne suradnje na raznim projektima, HAIX je izgradio snažno povjerenje u LM  Komunikacije, prepoznavši pouzdanost i profesionalnost na djelu. Dugogodišnje povjerenje HAIX-a dovelo je do odluke da nam povjere i razvoj HR kampanja za privlačenje novih zaposlenika.

"Naš odjel ljudskih resursa troši puno vremena na razvoj kreativnih kampanja za zapošljavanje, ali često bez pravih rezultata."

“LM komunikacije su inovativne; donose svježe ideje koje precizno odgovaraju našim potrebama. Zahvaljujući njihovom mladom i kreativnom timu, uspijevamo se istaknuti."

Romina Dežić, voditeljica ljudskih resursa u Haixu na početku suradnje

Tri glavna izazova

"Naše kreativne HR kampanje su bile pun pogodak! Privukli smo brojne nove kolege, a posebno me raduje vidjeti kako stari i novi zaposlenici zajedno napreduju, usredotočeni na zadatke i naše zajedničke ciljeve."

Romina Dežić, voditeljica ljudskih resursa u Haixu na kraju suradnje

Što HAIX kaže o svom iskustvu?

"Napori su nam se isplatili! Usprkos izazovima na tržištu rada, uspjeli smo zadržati naše vrijedne zaposlenike i privući nove talente koji dodatno jačaju naš tim u HAIX-u."

Koji su vaši sljedeći koraci?

"U svijetu koji se neprestano mijenja, stalno tražimo talentirane zaposlenike. Ako nam zatrebaju nove HR kampanje, svakako ćemo se ponovno obratiti LM Komunikacijama. Naše dosadašnje iskustvo pokazuje da su oni pravi partneri za ostvarivanje naših ciljeva."

Romina Dežić, voditeljica ljudskih resursa u Haixu

Koraci:

Korak 1
Korak 2
Korak 3
Korak 4
Korak 5

Dijelite li slične izazove kao i HAIX? Možemo vam pomoći!

 Nazovi na: +385 91 156 6037

 Radno vrijeme: 8:00 do 16:00 (Pon-Pet)

 Email: info@lmkomunikacije.com