Sudjelovali smo u kreiranju dijela marketinške kampanje za zapošljavanje u poduzeću HAIX

E-Impuls

Sudjelovali smo u kreiranju dijela marketinške kampanje za zapošljavanje u poduzeću HAIX

HAIX je inovativan high-tech proizvođač koji zadovoljava najviše standarde funkcionalnosti, kvalitete i dizajna, pri čemu njihovi proizvodi nude dobar omjer cijene i navedenih karakteristika. HAIX je zaslužan za veliki dio sigurnosti u specifičnim aktivnostima svojih klijenata, bilo da se radi o poslu ili aktivnom odmoru. Kažu da svojim odanim kupcima žele ponuditi najbolje komade obuće na svijetu, za što se brine više od 1.300 zaposlenih u dvije tvornice.

Međimurski pogon HAIX-a smješten je u Maloj Subotici i pripada kategoriji najmodernijih tvornica toga tipa. Sudjelovali smo u kampanji njemačkoga giganta povezanoj sa zapošljavanjem: cilj kampanje pritom je bilo predstavljanje HAIX-ovih djelatnosti javnosti u svrhu zaposlenja, dok je konkretan rezultat predstavljao broj ljudi koji su se odlučili prijaviti za posao u poduzeću zbog naših aktivnosti.

Pri informiranju javnosti koristili smo razne metode te kombinaciju različitih marketinških aktivnosti. Primjerice, prezentirali smo način rada tvrtke putem pozitivnih iskustava aktualnih djelatnika. Komunicirali smo i vizualno: dijelili smo letke na različitim lokacijama na području sjeverozapadne Hrvatske, strateški raspodijelili jumbo plakate na više od 25 pozicija te izradili vizual za kampanju.

Akciju smo predstavili i na najvećim festivalima sjeverozapadne Hrvatske, Porcijunkulovu u Čakovcu te Špancirfestu u Varaždinu: razvili smo ideju te proveli organizaciju i realizaciju umjetničkog oslikavanja velikih ploča na temu HAIX-a, koje su odradili tamošnji street artisti.

Rezultat?

Najbolje da to pitanje postavite klijentu.

Ako imate potrebu za ovakvom kompletnom uslugom znate kako nas pronaći.

LM KOMUNIKACIJE d.o.o.

40000 ČAKOVEC

Nikole Tesle 6

OIB 82454880852

Polica Privatnosti