Produkcija događaja: HAIX Spring BBQ Party

Više od petsto zaposlenika tvrtke Haix družilo se i odlično zabavljalo u krugu poduzeća na Spring BBQ partyju u organizaciji LM Komunikacija.

Poznato je da naš dugogodišnji partner, tvrtka HAIX s kojom surađujemo u provođenju i osmišljavanju promotivnih aktivnosti, vodi brigu o dobroj energiji i raspoloženju među svojim djelatnicima. Svake godine tvrtka brine o njima te im tijekom godine organizira druženja raznih tematika ili putovanja, a sve sa svrhom zadovoljstva vlastitih djelatnika.

Subota je bila rezervirana za druženje HAIX ekipe koja se okupila u velikom broju. Za organizaciju druženja i party pod imenom „HAIX Spring Party“ LM Komunikacije bile su zadužene od samog početka. Pažljivo smo slušali i od klijenta smo uzeli brief, napravili 3D vizualizaciju eventa (koja je ujedno predstavljala 99,99% stvarne slike događaja) te uz brojne koordinacijske sastanke s klijentom i lokalnim partnerima koje smo uključili u provedbu, na parkiralištu veličine 1000 m² proveli event za pamćenje.

3D Vizualizacija i priprema projekta:

Za event smo osigurali

Proljetno sunce i duži dani idealna su prilika za zajedničko druženje. Za potrebe organizacije Spring BBQ Partyja tvrtke HAIX obuća d.o.o. organizirali smo druženje za njihovih petstotinjak djelatnika u krugu poduzeća. U organizacijskom timu  sudjelovalo je više od 30 osoba. Zadatak LM Komunikacija bio je organizacija od početka do kraja. Osmišljavanje partyja u suradnji s klijentom, izrada 3D vizualizacije idejnog riješenja, koordinacija, upravljanje projektom, više od 160 biljaka iz lokalnih vrtnih centara, BBQ, band, stand up nastup, rasvjeta, razglas, pozornica, tehnička podrška, balonske dekoracije, ugostiteljske kućice, 25 metara šanka, više od 40 barskih stolova i stolica, više od 80 stolova i klupa, postavljanje dekoracije i selfie box.

U želji da uključimo što više lokalnih partnera, okupili smo vrhunske profesionalce kako bi događanje bilo na visokoj razini. Zahvaljujemo svim partnerima koji su sudjelovali u organizaciji ovog događaja.

Djelatnici HAIX-a prepoznali su naš trud i nagradili nas na najbolji mogući način: uz veselu i rasplesanu atmosferu – bolji feedback nismo mogli dobiti. Zahvaljujemo se svim djelatnicima Haix-a na povjerenju!

Želite li i vi organizirati event, slobodno nas kontaktirajte na info@lmkomunikacije.com.

 


Objavljeno

u

autor/ica

Oznake:

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)