Studirajući politologiju na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, Irena Škvorc je za uži fokus odabrala javne politike, razvojne europske politike i management. Otvorena, rječita i organizirana, našla se u community managementu i krenula prema ostvarivanju ciljeva svojih klijenata.

Višegodišnje iskustvo u PR i marketing agenciji specijaliziranoj za turizam započela je kao asistentica u marketingu, učeći usput i o community managementu. Preuzevši sve više radnih zadataka, a i klijenata, multitasking je postala vještina bez koje više ne može zamisliti svoj dan.

Budući da je u jednom trenutku preuzela velikog klijenta koji je tražio osmišljavanje i realizaciju kompletnog marketinškog plana, popisu zadataka jedva da se vidio kraj. Osmišljavanje sadržaja za društvene mreže, kao i njihovo održavanje postalo je samo dio onoga što će se s vremenom pokazati da je klijentu bilo potrebno. Zakup medija, kreiranje i slanje priopćenja za javnost, organiziranje i vođenje konferencija za novinare, kao i organizacija događanja činilo je samo dio aktivnosti rebrendiranja već poznatog lokaliteta na sjeveru Hrvatske.

Ireni nije strano ni pisanje putopisnih članaka. Iako većinu lokaliteta i gradova o kojima je pisala nije uistinu i posjetila, temeljitim prethodnim istraživanjem i lakoćom pisanja, prenosila je realnu sliku na papir svima koji su tražili nadahnuće za nova putovanja unutar Hrvatske, ali i izvan nje.

U LM komunikacijama Irena je za početak preuzela nekoliko lokalnih klijenata s kojima radi na upotpunjavanju sadržaja, održavanju društvenih mreža i kreiranju sadržaja za iste. Na taj način smo i mi, ali i naši dugogodišnji klijenti dobili novi vjetar u leđa.