Ovog ljeta ponovno smo imali priliku popratiti i na svoj način sudjelovati u organizaciji glavne manifestacije grada Čakovca, Porcijunkulova.  U samo četiri dana nanizale su se tu svakojake maštovite radionice za djecu, brojni izlagači iz cijele Hrvatske predstavili su svoje najbolje proizvode i rukotvorine posjetiteljima, a gradom su u večernjim satima odjekivali svima znani stihovi poznatih glazbenika.

 

 

Kako bi na vrijeme informirali javnost o svemu što ih čeka ovog 57. po redu Porcijunkulovog, osmislili smo billboarde i programsku knjižicu. Četverodnevnu šarenu i veselu atmosferu bilježili smo fotografirajući, snimajući, montirajući dnevne video spotove, kao i „after“ video kojim smo nastojali dočarati  čaroliju Porcijunkulovog. Osim toga, pripremali smo i objavljivali vizuale za društvene mreže, a preuzevši kompletnu komunikaciju vezanu za ovaj glavni ljetni događaj u gradu, javnost smo kroz dnevna priopćenja informirali o svim relevantnim novostima.

Ponosni smo što imamo priliku iz godine u godinu pratiti kako grad Čakovec, a s njim i samo Porcijunkulovo, raste i razvija se u sve prepoznatljiviji simbol kontinentalnog turizma u Hrvatskoj. Što će nam donijeti iduće ljeto i 58. Porcijunkulovo, tek ćemo vidjeti, no uvjereni smo da će ponovno biti bezbroj nasmijanih lica, kako onih velikih, tako i onih najmlađih.