Otkrijte čaroliju Porcijunkulova:

Ovo ljeto, Čakovec je ponovno zaživio bojama i zvucima koji su obogatili srce Međimurja tijekom novog Porcijunkulova, glavne manifestacije grada. U dinamičnoj atmosferi četverodnevne fešte, grad se pretvorio u raskošnu paletu kreativnosti i zajedništva, privlačeći posjetitelje iz svih kutaka Hrvatske.

Maštovite radionice i autentične rukotvorine: Iskustvo za cijelu obitelj

Porcijunkulovo je ove godine ponudilo kaleidoskop aktivnosti, s naglaskom na maštovite radionice koje su razbuktale dječju maštu. Lokalni izlagači su se istaknuli svojim rukotvorinama, demonstrirajući bogatstvo i raznolikost hrvatske tradicije. Dizajnirali smo i posebne programe kako bismo svim posjetiteljima osigurali nezaboravne uspomene.

Večeri u Čakovcu: Melodije koje pokreću grad

Kada sunce zadje u Međimurju, grad Čakovec oživi na novi način. Zvuci poznatih glazbenika pulsirali su ulicama, stvarajući soundtrack ljeta koji će ostati urezan u sjećanje svakog posjetitelja. Naše dnevne i “after” video spotove, snimane s ljubavlju i pažnjom, možete pogledati online, gdje smo zabilježili svu raskoš i energiju festivala.

Komunikacijski most između festivala i posjetitalja bio je naš zadatak

Svjesni važnosti pravovremene i jasne komunikacije, naš tim je razvio učinkovitu strategiju kako bi javnost ostala informirana o svakom aspektu Porcijunkulova. Od billborda do programskih knjižica, od društvenih mreža do dnevnih priopćenja – osigurali smo da informacija teče brzo i točno, čime smo ojačali vezu između festivala i njegovih posjetitelja.

Pogled u Budućnost: Što nas čeka na Porcijunkulovu?

Dok se sjećanja na ovogodišnji festival još uvijek svježe utiskuju u naše misli, već razmišljamo o sljedećem, 58. Porcijunkulovu. Što god da donese, jedno je sigurno – grad Čakovec će ponovno biti mjesto susreta nasmijanih lica, ispunjenih kako onih mladih tako i onih koji se mladima osjećaju. Stoga, ostanite uz nas, pratite naše novosti i budite dio priče koja Čakovec stavlja na kartu nezaobilaznih destinacija kontinentalnog turizma u Hrvatskoj.

Zaključak:

Dok čekamo sljedeća ljubavna pisma ljeta koja će dopisati Porcijunkulovo, pozivamo vas da istražite sve što smo pripremili i sačuvali od ovogodišnjeg festivala. Jer Čakovec ne prestaje živjeti s krajem ljeta – on vibrira, raste i obnavlja se s svakim novim susretom.