Centar kreativnih industrija ili skraćeno CIKS kreativni je inkubator smješten u Gradu Sisku s ciljem potpore i razvoja poduzetništva u području kreativne industrije. Dio je unaprjeđenja poduzetničke infrastrukture koja Gradu vrlo potrebna, glede na činjenicu da on prednjači po broju poduzetnika u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Centar je sufinanciran sredstvima Europske unije i Europskog fonda za regionalni razvoj, u ukupnoj vrijednosti od 12.367.567,80 HRK, trajanju od 01. siječnja 2018. do 01. siječnja 2020. te je unatoč brojnim nedaćama koje su zadesile Sisačko-moslavačku županiju, uspješno dovršen.

S ciljem podizanja svijesti ciljane skupine, konkretno poduzetnika i kreativaca te poticanje njihovog učlanjenja u kreativni inkubator Sisak, provodili smo neke od aktivnosti promocije i oglašavanja – Uslugu zakupa medijskog prostora i produkciju.

U svrhu toga, koristili smo se digitalnim oglašavanjem u obliku E-newslettera, plaćenim oglasima na lokalnim sisačkim portalima, Facebooku, Google oglasima te objavama na mrežnim portalima.

Osim toga, koristili smo i vanjsko oglašavanje na autobusima te na jumbo plakatima,  kao i televizijsko i radijsko oglašavanje u obliku četiri radio emisije te četiri TV priloga.

Našem klijentu zahvaljujemo na ugodnoj i plodnoj suradnji te mu želimo svu sreću u ostvarivanju svog hvalevrijednog cilja- poticanju kreativnosti te unaprjeđenju kreativne industrije!
Više o CIKSu – Centru kreativne industrije Sisak saznajte na njihovoj web stranici.