Zadaci LM komunikacija bili su usmjereni na usluge oglašavanja ljepota i vrlina Međimurja te predstavljanje tog područja kao poželjne turističke destinacije. Takvim stavom krenuli smo u provedbu ovog projekta u želji da svaki posjetitelj doživi osebujnost našeg kraja, a to možete i vi pregledom reportaže ispod.

Osnovna svrha projekta je povećanje broja posjetitelja na lokacijama prirodne baštine u Međimurju, i to Centra za posjetitelje „Med dvemi vodami“ u Križovcu, Edukacijsko-interpretacijskog centra „Matulov grunt“ u Frkanovcu te poučne pješačke-biciklističke staze u Svetom Martinu na Muri, kroz usluge oglašavanja.  Nositelj projekta bila je Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode, a partneri na projektu bili su Međimurska županija, Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA, Turistička zajednica Međimurske županije i Općina Sveti Martin na Muri. Više informacija o projektu – Med dvemi vodami.

 

  U ovim aktivnostima koristili smo mix online i offline medija, a tijekom provedbe odradili smo: media plan, komunikacijski plan i strategiju oglašavanja, copywriting, objave u hrvatskim i slovenskim tiskanim medijima te portalima, TV reportaže na hrvatskim i slovenskim televizijama za hrvatsku i slovensku publiku koje su se prikazivale u udarnim terminima, grafičke vizuale i pripremu, strategiju i provedbu oglašavanja na društvenim mrežama te jumbo plakate.

  Hvala ekipi suradnicima koja je zajedno s nama sudjelovala u realizaciji projektnih zadataka:

  Oglašavanje na društvenim mrežama: Antonios Ivan Karalazos – KG Media
  Snimanje: Zoran Fras – Zoptik, Benjamin Hamer – FilmX, Igor Županić – LM Komunikacije
  Montaža: Igor Županić – LM Komunikacije
  Animacija: Dorian Marciuš – Inspirited media
  Tekstovi: Saša Vugrinec – Scribo PR
  Fotografije: LM Komunikacije
  Mediji: HRT (Klub 7 i Kod nas doma), Večernji list i Večernji.hr, vecer.com, TV Vaš kanal
  Grafička priprema: Korina Ban – KB Studios
  Vanjsko oglašavnje: Davor Fileš – Eltel