Za potrebe promocije kvalitetnog dugogodišnjeg rada poduzeća Promming d.o.o. Čakovec, inače vodećeg domaćeg proizvođača opreme za trgovine, skladišta i ostale poslovne prostore, odradili smo izradu materijala u skladu s najnovijim trendovima.
Kako bismo omogućili da poduzeće na što bolji način prezentira vlastitu specijaliziranost proizvodnje, i kreirali smo video koji predstavlja sva područja njihovog djelovanja, pri čemu smo stavili naglasak na strojeve kojima u odnosu na druge tvrtke konkuriraju na tržištu. Na taj smo način prenijeli sve ključne informacije putem pomno osmišljene i jasne vizualne komunikacije.

Osim toga, vođeni željama i ciljevima klijenta odradili smo moderan vizualni koncept, odnosno dizajn triju brošura za stvaranje općeg dojma: općenite, tehničke i portfolio brošure, koje se u potpunosti uklapaju u njihovo poslovanje na domaćem i inozemnom tržištu.

U nastavku donosimo primjere stranica izrađenih brošura.

 

Portfolio brošura

  • Portfolio brošura

Tehnička brošura

Tehnička brošura

Općenita brošura

Rezultat? Najbolje da to pitanje postavite klijentu. Ako imate potrebu za ovakvom kompletnom uslugom znate kako nas pronaći.