Vladavina šarenila, radosti i razigranosti na 6. rođendanu Galerije Sjever

Najveći trgovački centar u Međimurju, Galerija Sjever, nedavno je proslavio šestu obljetnicu. Povodom rođendana, za njih smo osmislili kampanju i organizaciju samoga događaja. Event smo željeli predstaviti u duhu pravog rođendana: konceptualni elementi koji su činili kampanju i proslavu bili su šareni, glasni, veseli, s bogatim programom za djecu te nagradama i sadržajima za odrasle.

Vizualni koncept osmislili smo zajedno s obrtom Illustrivo, što se pokazalo punim pogotkom zbog vrckavih ilustracija i osobito razigranoga stila pogodnog za djecu i odrasle, koji je uvelike doprinio radosnoj i festivnoj atmosferi kakvu smo htjeli postići.

Kreativna rješenja kampanje prilagodili smo na različite dimenzije za sve offline i online medije koji su korišteni u kampanji: web bannere, jumbo plakate, oglase u tiskanim izdanjima, društvene mreže, promo letke, plakate i poklon bonove.

Od ideje do stvarnosti

Sudjelovali smo i u kompletnoj organizaciji samoga događaja, pri čemu smo strukturalno pratili razvoj kampanje i kreaciju programa od ideje do realizacije. Konceptualno, događaj je slijedio formu pravog rođendana, primjerice, s faktorima iznenađenja: kupce smo iznenadili tako što smo s maskotom ulazili u pojedine poslovnice u sklopu Galerije Sjever i oglasili se zvučnom sirenom – osoba koja se u tome trenutku zatekla na blagajni osvojila je poklon bon Galerije Sjever u vrijednosti od 500 kuna. Dobitnici su, doživjevši pozitivan šok, reagirali iskreno emotivno.

Osmislili smo i program te sadržaj za djecu. Mališane smo zabavili putem Kids’ fun zone, područja besplatne dječje zabave s brojnim sadržajima poput igara za djecu, oslikavanja lica, balona, bombona… Osim toga, sudjelovali smo i u organizaciji različitih glazbenih programa, uređenju, odnosno dekoraciji Centra, osiguravanju gastronomske ponude (primjerice, članovi Lovačkoga društva „Fazan“ Podturen – Dekanovec skuhali su i nudili ukusan bograč) i pića, te u organizaciji brojnih drugih elemenata proslave kojima su obogaćeni dojmovi i program.