Tehnološki razvoj sa sobom povlači i socijalni, te društvo dosad neviđenom brzinom odlazi u zanimljivim smjerovima, što znači da je područje sigurnosti postalo osobito važnim.

Tvrtka Zaštita Jukić iz Kunovec Brega u Koprivničko-križevačkoj županiji već se desetak godina bavi upravo postavljanjem sigurnosnih sustava, u čemu postiže izvrsne rezultate. Poduzeće pruža usluge tehničke zaštite privatnih i poslovnih objekata uslugama videonadzora, vatrodojave, automatike, postavljanjem interfona, kontrole pristupa, postavljanja informatičkih mreža…

Za potrebe Zaštite Jukić snimili smo i montirali video, dostupan u nastavku, koji prezentira rad njihove tvrtke. Osim toga, za tvrtku smo izradili novu, dinamičnu web stranicu, koja informacije dijeli prema vrsti korisnika na poslovne i privatne. Na stranici su dostupni svi za korisnike relevantni podaci, od usluga i proizvoda tvrtke, preko njezine povijesti do prošlih i aktualnih projekata, kontakt informacija i ostaloga. Napravili smo i dizajn za dvije brošure: jedne s općenitim podacima te jedne za komunalna poduzeća. Njihov rad ćemo krajnjim klijentima prezentirati i putem Facebooka, odnosno društvenih mreža, te smo angažirani na toj kampanji.

Web stranica je koncipirana jednostavno, ali pregledno te je modernog dizajna.  Autori smo i dviju brošura koja predstavlja njihov rad. U navedenim smo materijalima poduzeće nastojali predstaviti precizno, ali sažeto. Izradili smo grafičke vizuale za Facebook stranicu Zaštite Jukić te objavljivali PR tekstove o njihovoj djelatnosti.

Naglasak smo diskretno stavili na činjenicu da je sigurnost područje u kojem potražnja za implementacijama raznih rješenja raste. Pritom je upravo diskrecija najvažnija, budući da smo klijentima našega klijenta potrebe htjeli prikazati realno. Način na koji su vizualne, video i druge prezentacije o klijentu sročene tako je informativan, no istodobno ne i agresivan, budući da agresivne kampanje često polučuju kontraefekt.

Rezultat?
Najbolje da to pitanje postavite klijentu.
Ako imate potrebu za ovakvom kompletnom uslugom znate kako nas pronaći.