Unatoč funkcionalnosti prethodne stranice, i za web stranice tvrtke Đurkin stiglo je vrijeme da, ususret jeseni, „presvuče kožu“. Novi dizajn u potpunosti je osvježio web profil klijenta, što smo postigli pametnom optimizacijom i preglednošću. U razvijanju dizajna koristili smo Adobe XD. Na umu smo imali standard brenda i prepoznatljivost na tržištu. Inspirirani jednostavnošću modularnih elemenata, iskoristili smo ih za prikaz i isticanje relevantnog sadržaja na stranici.

Uspjeli smo svesti paletu boja na jednu primarnu – crvenu – koja se proteže cijelom stranicom, te doprinosi trenutnoj prepoznatljivosti. Nakon prihvaćanja dizajna i manjih preinaka, razvijen je konačni dizajn s kojim smo krenuli u programiranje. Stranica koristi WordPress CMS sustav za upravljanje sadržajem, za koji smo programirali „custom“ temu prilagođenu klijentu i njegovim potrebama za unosom specifičnog sadržaja.

Tema je dizajnirana prema najnovijim web standardima, te prilagođena mobilnim i tablet uređajima, kao i raznim ekranima („fully responsive“). Rezultat je moderna i dobro uravnotežena funkcionalna web stranica. Osim želja klijenta, te istraživanja najmodernijih alata i tehnologija te kreativnosti, upravo je pravi balans između elemenata ključan za razvijanje dobrog projekta. Uz ovu formulu, unaprijed se veselimo novim izazovima!

Rezultat?
Najbolje da to pitanje postavite klijentu.
Ako imate potrebu za ovakvom kompletnom uslugom znate kako nas pronaći.