Organizirali smo Međunarodni dijalog europskih građana (EDIC-a) u Čakovcu!

U Čakovcu je u četvrtak, 8. studenoga, održan Drugi međunarodni dijalog između građana Austrije, Hrvatske i Slovenije. Sudjelovali smo u kompletnoj organizaciji događanja na kojem je sudjelovalo dvjestotinjak mladih iz Međimurja, Ljutomera i Graza. Predavanja su održali poznati predavači, a radni naziv Dijaloga bio je „Kakvu Europu želimo“? Radi se o dijelu pilot-projekta koji je pokrenula Europska komisija da potakne građane Europske unije, osobito mlade, na razgovor o budućnosti Europe i svijeta.

Sudionici Dijaloga bili su mladi koji će sljedeće godine prvi put izaći na europske izbore. Neke od tema o kojima su raspravljali bili su Eurozona, EU fondovi, mobilnost mladih i digitalne tehnologije. U radionice i predavanja iz Međimurske županije uključili su se učenici 4. razreda Srednje škole Čakovec te Gimnazije Josipa Slavenskog, kao i studenti Međimurskog veleučilišta. U Gimnaziji su održane radionice na kojima su mladi raspravljali, razmjenjivali mišljenja i promišljali o budućnosti Europe, nakon čega je uslijedio panel. Na njemu su sudjelovali voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Branko Baričević, EU savjetnik Matija Derk te EU projektni menadžer Lovro Rusak.

Što je bilo potrebno organizirati za klijenta:
1. Vođenje društvene mreže
2. priprema PR texta
3. Fotografiranje eventa
4. Komunikacija s medijima
5. Organizacija eventa:
– uređenje interijera Metalac industrial bara
– organizacija osoba za koordinaciju posjetitelja događaja
– organizacija svih tehničkih elemenata ( rasvjeta, razglas, projektor, ekrani, internet linija, roll up baneri, letci, promo materijali i ostalo )
6. Organizacija simultanog prijevoda za 200 sudionika događaja ( centrala za simultano prevođenje, prijemnici, kabine, tehničari, 4 prevoditelja za njemački i slovenski )

Rezultat?
Najbolje da to pitanje postavite klijentu.
Ako imate potrebu za ovakvom kompletnom uslugom znate kako nas pronaći.